Blog Başlık

  • Şubat 17, 2022 Ürün

    Horlama, hem kişinin kendisi hem de etrafındakiler için zorlayıcı bir durum olabilir. Kimi zaman hafif seyreden ve göz ardı edilebilir olan bu yaygın durum, kimi zaman kişinin kendisini dahi uykudan uyandıracak şiddette olabilir.

    horlama, horlama yastığı, horlama nedenleri
  • Şubat 04, 2022 Sağlık Ürün

    Boyun düzleşmesi rahatsızlığına sahipseniz veya sıklıkla şiddetli boyun ağrısından şikayet ediyorsanız, yatakta boyun destekli bir yastığa geçmenizin zamanı gelmiş olabilir.

    boyun düzleşmesi, yastık önerisi, boyun yastığı
  • Şubat 02, 2022 Sağlık Ürün

    Hayatınızın her alanında olduğu gibi uykuda da konforu ön plana çıkarmak, yeteri kadar dinlenebilmeniz açısından önemlidir. Sağlıklı ve kaliteli bir uyku için bambu yastık tercih edenlerin sayısı oldukça fazladır.

    bambu yastık, yastık seçimi, konforlu uykular
  • Aralık 21, 2021 Sağlık

    En uzun gece uykuya dalmakta problem yaşayan kişiler için daha önemlidir çünkü kesintisiz bir uykuya dalmayı başardıklarında daha da dinlenmiş olacaklarını bilirler. Ülkemizde uykusuzluk oldukça fazla rastlanan bir durumdur.

    uyu problemi, kesintisiz uyku
  • Kasım 09, 2021

    Uyku sorunları içinde en bilinen ve sık karşılaşılan uykuya dalamamaktır. Gece boyu verimli bir uyku uyuyamayanlar, sabahları yorgun kalkmaktan şikayet eder. Bu tarz sorunlar yaşıyorsanız uyuduğunuz odanın ve yatağın doğru özellikte olmasına dikkat etmeniz gerekir.

    uykusuzluk, uyku problemleri, yatak seçimi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Konfor Yatak olarak alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.