EFSANE FIRSATLAR: Kasım’da Konfor Modu Açıldı

efsane-fırsatlar

Black Friday, ABD'de Şükran Günü'nden sonra gelen ilk cuma gününe denir. Gün 1932'den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilir. Mağazalar çok erken saatte açılır ve geç kapanır ve beklenmedik derecede indirimli satışlar yaparlar. Amerika’da başlayan bu alışveriş akımı İngiltere ve Kanada’ya da sıçramış daha sonra küresel bir boyut alarak tüm dünyada yaygınlaşmıştır.

Günümüzde ise online alışverişin yaygınlaşması, erişilebilirliğin artması ve lojistik ağının gelişmesi ile Black Friday uygulamaları bir gün olmaktan çıkmış bir haftaya yayılmış hatta daha sonra kasım ayının tamamını kapsayarak bir ay süren alışveriş ayı halini almıştır. Bu ayda pek çok büyük marka dev indirimler yaparak alışverişe konu olan birçok ürünü daha da erişilebilir kılmıştır. Bu sayede tüketicilerin alım gücüne pozitif yönde etkiler yaratılmaktadır.

Konfor Yatak da Kasım ayını Alışveriş ayı ilan etti! Kasım ayında Modunuz Konfor Olsun diyor ve kasım ayının her haftası için modunuzu yükseltecek farklı indirimlerle sizleri mutlu etmeyi amaçlıyoruz. Kasım ayının ilk haftası için modumuz, “Benim Tarzım Benim Konforum modu”. Sizlere Kasım ayının ilk haftasından itibaren efsane fırsatları hissettirmek istiyoruz. İkinci haftada ise indirimlerimizi katlayarak sizlere “modunuz Combo” olsun diyoruz. Üçüncü haftaya gelindiğinde modunuzu yakalayacağınızdan eminiz. Tam da bu sebepten üçüncü haftanın modunu 10/10 mod olarak belirledik. 10/10 mod ile alışverişinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Son hafta için son derece iddialı olabilirsiniz, alışveriş konusunda star sizsiniz bunu biliyoruz. Biz de size yakışacak star ürünlerimizde dev indirimlerle karşınızda olacağız. Bu sebeple dördüncü haftanın modu MegaStar.

Kasımda Konfor Yatak’ta alışveriş yapmak çok keyifli ve çok karlı olacak, Kasım’da Konfor Modunu yakalamak için Konfor Yatak’ı takipte kalın…

Etiketler: fırsatlar, Kasım, indirim, blackfriday
Kasım 08, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Konfor Yatak olarak alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.